Robin Hood – Vandaag kunnen we helden zijn als GRATIS openluchtvoorstelling in de theaters van Thorn, Valkenburg, Tegelen en Brunssum. De heldenvoorstelling OPEN AIR!!

De vrijbuiter mag eindelijk écht naar buiten.

Vanaf eind augustus gaat de familietheater hit “ROBIN HOOD – Vandaag kunnen we helden zijn” namelijk op een exclusieve Limburgse vrijbuiterstournee langs de Openluchttheaters in Tegelen (29-8), Valkenburg (30-8), Thorn (5-9) en Brunssum (6-9). Deze voorstelling van Het Laagland kreeg louter lovende recensies en was te zien in theaters heel Nederland en België. Zelfs wie ROBIN HOOD al vanuit het ‘pluche’ heeft gezien, zal verrast zijn door de extra sfeervolle openluchtversie. De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig.

Een rebelse, muzikale theatervoorstelling over je stem wél willen laten horen, maar nóg niet durven… Als geen ander weet Inèz Derksen klassieke helden op het podium op zo’n manier tot leven te wekken dat ze jong én oud troost en inspiratie kunnen bieden tot in de dagelijkse werkelijkheid.

Categorieën: Theater