https://www.theaterkrant.nl/recensie/de-futuristen/het-nieuw-utrechts-toneel-de-nwe-tijd/

DE VOLKSKRANT

‘Ook De Futuristen van Het Nieuw Utrechts Toneel onderzoeken de wereld van morgen, met theatrale debatten en speelse improvisaties. Wetenschappers, kunstenaars, theatermakers, toeschouwers: iedereen die zich verzamelt in de ronde rode tent mag meedenken over hoe nieuwe uitvindingen – kwantumcomputers en dna-modificatie – niet alleen de wetenschap op zijn kop zetten, maar ook onze gezondheid, creativiteit, kunst en manier van denken.’ Annette Embrechts

NRC HANDELSBLAD
★★★★☆


‘Welke ontwikkelingen staan ons te wachten? De futuristen behandelt iedere dag een ander thema. Krijgen we bijvoorbeeld ooit ‘slimme’ kleding? In een charmant-rommelige performance worden, in samenspel met het publiek, live teksten geschreven en humoristische scènes gespeeld. Uiteindelijk wint een vrolijk houwtje-touwtje-gevoel het van het activisme.’ Elisabeth Oosterling

Categorieën: LocatieTheater